Üdvözöljük Weboldalunkon!

Korg microKEY-37

Availability: Készleten

31 990,00 Ft
Vagy

Gyors áttekintés

USB MIDI billentyűzet

A microKEY egy könnyű, kisméretű USB-s eszköz, mely kompatibilis az összes zenei software-rel, így hordozható vezérlő eszközként tökéletesen használható. 37 nyomásérzékeny mini-billentyű

Korg microKEY-37

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Az ideális választás számítógépes zenei software-ünk vezérlésére - legyen szó zeneszerkesztésről, vagy élő performanszról...

A microKEY egy könnyű, kisméretű USB-s eszköz, mely kompatibilis az összes zenei software-rel, így hordozható vezérlő eszközként tökéletesen használható.

A microKEY fő jellemzői:

-USB MIDI billentyűzet - kompakt kialakítás, USB csatlakozás

-37 nyomásérzékeny mini-billentyű

-kézreálló, a kényelmes játékot biztosító Natural Touch billentyűzet

-Oktáv váltó és transzponáló gombok

-Pitch bend és modulációs kerék

-Dupla USB port, melyek segítségével integrálhatjuk rendszerünkbe meglévő nanoPAD, illetve nanoKONTROL (vagy más egyéb USB-s) eszközünket

Natural Touch mini keyboard

A microKEY 37 nyomásérzékeny mini billentyűje megegyezik a microKORG XL-en és a microSTATION-ön található billentyűkkel. Ez a billentyűzet a jatékélmény megtartása végett gondosan lett megtervezve és kialakítva. A billentyűk méretezése az optimális játszhatóság szempontjai szerint történt, így segítségével könnyen játszhatunk akkordokat, gyors frázisokat. A microKEY akkurátusan továbbítja játékunk dinamikáját bármely software plugin felé.

Kiterjesztett leütéstartomány

A microKEY négy oktávnyi tartomány elérését teszi lehetővé mindkét irányban. A Key Transpose segítségével minden leütés könnyen elérhető. Az oktáv váltó és a transzponáló gombok együttes használatával a teljes MIDI leütés tartomány elérhető. A játék komplexitása tovább fokozható a Pitch Bend és a modulációs kerekekkel.

USB kompatibilitás

Az új microKEY USB hubként is működik, hála két beépített USB portjának. Ily módon további USB-s eszközökkel fűzhetjük sorba, kiegészítve ezzel eszközarzenálunkat.

Ingyenes editor software

A KORG KONTROL Editor letöltésével könnyedén beilleszthető a microKEY az adott felhasználói környezetbe - a billentyűzet nyomásérzékenysége nyolc fokozatban állítható, továbbá a Pitch Bend és modulációs kerekek minimális és maximális 'control change' értéke is megadható a software segítségével.

MicroKEY-37 és microKEY-61 bundle szoftverekkel kapcsolatos tudnivalók


A KORG hordozható USB-MIDI billentyűzetéhez több hasznos bundle szoftver is jár, melyek segítségével az eszköz beüzemelését követően azonnal megkezdhetik a felhasználók az önfeledt zenekészítést. Az új microKEY-modellek már több szoftverrel érkeznek, mint az eredeti microKEY-37 modell, de az első széria tulajdonosainak sem kell aggódniuk, ugyanis a KORG hamarosan számukra is elérhetővé fogja tenni az új modellekhez tartozó bundle szoftver újdonságokat, illetve két új szoftverrel is bővül majd a paletta a közeljövőben, melyek ingyenes letöltés formájában lesznek elérhetők.


Billentyűzet:

37 mini billentyű; Natural Touch, nyomásérzékeny


Kontrollerek:

Pitch bend kerék, modulációs kerék; Octave Up, Octave Down gombok


Csatlakozók:

USB: Type A (x 2); Type B (x1)


Tápellátás:

USB bus


Teljesítményfelvétel:

< 500mA


Méretek:


565 x 139 x 54 mm


Súly:

1.0kg


Kiegészítők:

USB kábel


Rendszerkövetelmények:

Mac
Apple Macintosh USB porttal, Mac OS X, vagy Apple Macintosh Intel, PowerPC
Támogatott operációs rendszer:Mac OS X10.4, vagy ezt követő verzió

Windows
Számítógép USB porttal, Windows XP/ Vista/7 (Intel USB chipset ajánlott)
Támogatott operációs rendszer: Windows XP SP3 (32bit), Windows Vista SP2
32bit,64bit) vagy Windows 7 (32bit, 64bit)

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.