Üdvözöljük Weboldalunkon!

Korg PA-900

Availability: Készleten

559 900,00 Ft
Vagy

Gyors áttekintés

AKCIÓ!
Professziomális kísérőautomatikás szintetizátor

Korg PA-900

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Professzionális Arranger

Bemutatjuk a Korg PA-sorozat legújabb, nagy teljesítményű munkaállomását, mely a Pa900 nevet kapta. A Pa900 rengeteg új gyönyörű hangszínt (a hangzást a Defined Nuance Control teszi igazán élethűvé), valamint a világ minden tájáról, a különféle zenei műfajokra jellemző stílus gyüjteményt tartalmaz. Mindezek, valamint a kiváló funkciók, az egyszerű kezelőfelület, és az erőteljes hangzás, a PA900-t egy minden előadó igényt kielégítő hangszerré teszik.

A nagysikerű PA600-hoz képest a Pa900-ban a hangok előállításához kétszer annyi PCM memória áll rendelkezésre, mely 192MB User PCM memóriával egészül ki. A felhasználói stílusok száma is bővült, az 1200 stílus között szinte minden elképzelhető megtalálható. A továbbfejlesztett, beépített hangszóró rendszer erőteljes, telt hangzást biztosít, a hangzást a már megszokott funkciók, például a TC Helicon Vocal Harmonizer, az MP3 lejátszó és felvevő, valamint a Dual Crossfade Sequencer teszi teljessé. A szabványos videó kimenetnek köszönhetően a képernyőn megjelenő szöveg olvasása közben a közönség is énekelhet. A Pa900 kiváló minőségű burkolata, az alumínium oldalakkal kiegészített ezüstszínű test a színpadon tekintélyes megjelenést kölcsönöz!

A korábbinál nagyobb teljesítmény és a számos új lehetőség a Pa900-at kiváló Arranger munkaállomássá teszi. A közkedvelt Pa800 után az újabb és valósághűbb hangszínek, az új funkciók, a karcsú, professzionális megjelenés, és a megfizethető ár hatalmas előrelépést jelent, így bátran kijelenthetjük, hogy a Korg ismét nagyot alkotott.

Pa900 áttekintés
·Enhanced RX (Real eXperience) motor, valóságosabb és élőbb hangzás
·Nagyméretű belső ROM – emellett 192 MB-nyi adat – az óriási memóriaterületnek köszönhetően kiváló minőségű hangzás
·Három kijelölhető kapcsoló és négyirányú Joystick, a hang megszólalásának teljeskörű vezérlése (DNC – Defined Nuance Control)
·61 billentyű, félig-súlyozott billentyűzet, Velocity és Aftertouch érzékelés
·Karcsú, kis méretű, könnyű doboz
·Nagy TouchView™ 7” TFT kijelző
·Egyszerű elrendezés, átlátható grafikus felület, valamint új keresési funkció, melynek segítségével a a zenék gyorsan megtalálhatók.
·2 utas hangszórórendszer, tiszta és erőteljes hangzás
·Továbbfejlesztett Style és Performance kiválasztás. 400 gyári stílus, stílusonként 4 változat és 4 Fill In + Break, valamint 15 User bank a kedvencek, illetve a saját stílusok és beállítások tárolására
·Továbbfejlesztett Guitar Mode 2, még élethűbb gitár szólamok
·Chord Sequencer funkció, On-the-fly akkord felvétel
·4 sztereó Master effekt (125 FX tipus) + 2 Global effekt (Limiter, EQ)
·TC Helicon 3 hangú Vocal Processor , melyhez 4 effekt használható
·Két MP3/, illetve MIDI fájl lejátszó és felvevő, X-Fader és Vocal Remover
·Továbbfejlesztett kompatibilitás, MP3 grafikus formátumú szöveg megjelenítés (+G)
·A GM és GS dalok hangkészletét illetően nagyobb kompatibilitás
·Programozható stílus, SMF , Karaoke, és MP3 SongBook adatbázis , bármely dal beállítás gyors beolvasása. Felhasználó által definiált lista. Szűrés és sorrendbe állítási lehetőség.
·Többnyelvű karakter készlet. A szövegek az eredeti nyelven jeleníthetők meg (a keleti és az arab nyelvek kivételével*).
·Új SoundFont import lehetőség
·Adattárolás Micro SD kártyán

Az új Pa900
A Korg a legjobb és legismertebb Arranger hangszerek gyártójaként írta be magát a hangszer történelembe. A világszerte több tízezer professzionális zenész által használt Korg Arranger-ek - a muzsikusok és a hallgatóság nagy örömére - kiváló hangminőségű és szolgáltatású hangszerek. A Korg RX (Real eXperience) Technology a Korg hagyományokat, az új technológiákat és a világ minden táján működő zenészek ötleteit ötvözi, így a hangszer műszaki megoldásai mára szinte ipari szabványként jelennek meg. Az eredmény egy zenei ékszer, melyben a technológia és a felhasználóbarát kialakítás találkozik: ez a Korg Pa900.

A billentyűzet
A 61 billentyűs félig súlyozott billentyűzeten jó érzés játszani, természetesen érzékeny a lenyomásra és felengedésre, a Velocity-re, valamint az Aftertouch-ra. Kialakítását illetően bármilyen színten játszó zenész számára kiváló játék érzetet ad.

Karcsú, erős és könnyű használni
A Pa900 tervezésekor fontos szempont volt, hogy a hangszer karcsú és egyben professzionális megjelenésű legyen. Bár a mérete kicsinek tűnhet, a hangja - a beépített egyedi tervezésű, kiváló minőségű és nagyteljesítményű erősítőrendszernek köszönhetően - igen nagy. A 2x20 W-os erősítő 4 darab, bass-reflex házban elhelyezett hangszórót hajt meg, ezáltal a rendszer teljes és erőteljes zenei élményt nyújt. A fő panelt áttervezték és optimalizálták, így a kezelőszervek ergonomikusabban helyezkednek el, a beállítás és a használat egyszerűbb és átláthatóbb. Az új tipusú, nagyobb, színes, érintésérzékeny TFT kijelző is könnyebben olvasható, átalakultak, részletgazdagabbak lettek az ikonok és az objektumok. Annak érdekében, hogy a különböző tudású zenészek - képzettségüknek megfelelően - gyorsan és egyszerűen készíthessenek zenét, a felhasználó két kezelőfelület közül választhat: az egyszerű (Easy) és a szakértői (Expert). Az Easy üzemmód választásakor csak a legfontosabb kezelőszervek jelennek meg, ez a tiszta és egyszerű felület különösen a kezdőknek hasznos, a haladók számára pedig könnyebbé teszi az élő játékot. A hangszert Expert módban használva, minden szerkesztési funkció vezérelhető. Ha nem emlékszik arra, hogy hova mentett el egy fájlt, egy dalt vagy stílust, csak használja a keresési funkciót, így a Pa900 megtalálja Önnek.

 

Első a hangminőség
A Korg hangkeltő rendszerének köszönhetően a Pa900 kiemelkedő hangú hangszer. Az RX (Real eXperience) technológia és a továbbfejlesztett DNC (Defined Nuance Control) rendszer lehetővé teszi, hogy az előadó pontosan és kifejezően szólaltassa meg a hangszín legkisebb részleteit is. A programozható kapcsoló és a Joystick pontos vezérlést, kifejezőbb játékot tesz lehetővé. A DNC-nek köszönhetően, az olyan finom árnyalatok is megszólalnak, mint például a szaxofon szenvedélyes morgása, a trombita, a klarinét és a harmonika fúváshangja, vagy a vonós szekció hiteles megszólalását garantáló Pizzicato és hajlított hangok. A zenészek által készített, igényes és profi mintavételezés minden eddiginél természetesebb hangzást eredményez. A hangszeben több mint 1100 hangszín található, többek között egy új sztereó zongora (húr rezonanciával és valósághű Damper effekttel), a KORG SV-1 mellett egy sor új elektromos és színpadi zongora, új fúvósok, és új basszus gitárok. A billentyűk lenyomásakor és felengedésekor keletkező mellékhangok tökeletes játékérzetet produkálnak. A több, mint 70 dobszett segítségével bármilyen ritmust előállíthat, a hiteles hangzást az egyszerűen használható Drum Family szerkesztési funkció garantálja, így a hangerő, a hangmagasság, az EQ, és más paraméterek értéke könnyedén beállítható. A maximum 192 MB (PCM User) méretű memóriában saját készítésű hangokat is tárolhat. A javított General MIDI (GM) hang bank jobban támogatja a GM fájlok lejátszását. A Pa900 képes a Korg, WAV, AIFF, és SoundFont formátumú hangminták beolvasására és WAV vagy AIFF formátumú hangminták exportálására. A hangok szerkeszthetők, és az egyes hangok megszólaltatásához akár 24 oszcillátor is használható!

 

Használja a stílusokat
A Pa900-ban több mint 400 stílus található. A stílus egy zenei műfajra jellemző, teljeskörű hangszerelés. Gazdag választékával a Pa900 számos zenei műfajban használható. Minden stílushoz 4 Fill In + Break pattern-ek, valamint variációk is használhatók. Az új Auto Fill funkció segítségével automatikusan váltogathatja a négy féle Fill In-t. A nemzetközi konstruktőr csapat számtalan új stílust készített, emellett sok, már jól ismert és közkedvelt stílus jobb minőségben, újrakeverve szólal meg. Az új stílusokat és beállításokat a Pa900 1200 memóriahelyén tárolhatja. A Guitar Mode 2 új paramétereinek beállításával a gitár Track-ek még élethűbbek, még valóságosabbak lettek, így a gitár sávok által használt stílusok minősége még kiemelkedőbb lett. Az új funkció, az úgynevezett Chord Sequencer segítségével az akkordokat On-the-Fly rögzítheti, az így felvett akkordmenetet gyakorolásra vagy együttjátszásra használhatja.

 

Studió minőségű effektek
A stúdió minőségű effektek használata lehetővé teszi a hangzás végleges beállítását, ezáltal a játék még élvezetesebbé válik! A Korg híres kiváló minőségű effektjeiről, a Pa900 a legjobb Korg effekt könyvtárakat tartalmazza. Dalonként akár 4 sztereó, digitális multi effekt processzort is használhat. 125 effekt típus közül választhat, a szokásos Reverb és Delay effektektől a ritkán használt, illetve ismertebb Vintage effektekig. Minden Track-en mély, közép és magas szabályzóval ellátott EQ is található. Az egyes Track-ek EQ beállítása a Song Play üzemmód általános beállításai között eltárolhatók. Ennek köszönhetően minden MIDI fájl lejátszásakor ugyan azokat az egyéni beállításokat használhatja. Szeretné ha a Bass Track mindig ugyan olyan hangszín beállítással szólalna meg? Mentse el a megfelelő beállítást, és a basszus minden dalban ugyan úgy szól majd. A Pa900 kimenő hangját egy Limiter és egy végső 4 sávos parametrikus EQ segítségével állíthatja optimálisra. A finom beállításoknak köszönhetően bármilyen zenei igény vagy elképzelés megvalósítható.

TC HeliconŸ hangprocesszor
A Korg és a világ vezető TC HeliconŸ együttműködésének eredményeképpen a Pa900 alaptartozéka a kifejezetten vokálra konstruált hangprocesszor. A TC Helicon Voice Processor új funkciói és algoritmusai kiváló énekhang minőséget biztosítanak. A billentyűzet vagy a MIDI események segítségével 3 valósághű hangot vezérelhet. Mindezek mellett a készülék 4 effekt egységet, Reverb-et, Delay-t, EQ-t és Dynamic effektet is tartalamaz. A professzionális vokális hangzás érdekében, a legfontosabb vokális funkciókat a hangszer előlapján található 2 forgatógombbal és 3 nyomógombbal vezérelheti.


Lejátszó/Szekvenszer
Ebben a hangszerben a híres Korg XDS Crossfade Dual Sequencer Player már az “MP3+G” (MP3+Graphics) formátumot is támogatja, így az MP3 fájlok legnépszerűbb szöveg formátumai is megjeleníthetők. Az új funkció lehetővé teszi hogy az alapok bejátszása közben a hangszer TFT kijelzőjén, illetve külső monitoron szöveget és grafikát jeleníthessen meg. A Marker funkciónak köszönhetően egy adott pillanatben a dal bármelyik pontjára ugorhat. Egyidőben két különböző MP3 vagy MIDI fájl játszható le, a fájlok transzponálhatók, gyorsíthatók vagy lassíthatók. A Vocal Remover segítségével MP3 fájlok középső csatornájának manipulálásával az ének eltávolítható. A 16 Track-es szekvenszer lehetővé teszi a szekvenciák egyszerű kezelését, és a Backing Sequence funkcióval a gyors és egyszerű dal készítést. A Pa900 segítségével mindent felvehet, ami megszólalt, azaz a teljes játékot rögzítheti! Futtathat egy dalt, játszhat a billentyűzeten, énekelhet és mindezt MP3 formátumban felveheti, majd egy külső USB-s tároló eszközre vagy a belső memóriába mentheti. A Score Viewer segítségével megjelenítheti a főszólam (vagy bármely más szólam) egyszerűsített, hagyományos zenei jelöléseket tartalmazó kottáját, vagy akkordjait, valamint a szöveget és az akkord rövidítéseket. Az akkor nevek angolul és olaszul jelennek meg. A zenét tanulók számára külön segítséget jelent, hogy a hangjegyek után a hangjegy neve is látható.

 

A SongBook
A SongBook rendszer kialakítása jelentősen megkönnyíti az élő előadást. A teljeskörűen programozható zenei adatbázis segítségével azonnal lejátszhatja a kívánt dalt. Keressen rá a címre, válassza ki a dalt, és nyomja meg a Play gombot. A SongBook kezeli a stílusokat, és a MIDI vagy az MP3 fájlokat, azonnal előhívhatók a dalcím, műfaj, előadó, hangerő, hangszín, némítás, effekt, hangolás, Easy Edit, 4 STS*, TC HeliconŸ Master Transpose és egyéb beállítások. A SongBook minden olyan adatot és beállítást tárol, ami a dal lejátszásához szükséges.
*STS - Single Touch Settings. A funkció segítségével viszatölthetők a Real Time Track-ek (Upper 1, 2, 3 & Lower) hangszínei.
Műszaki adatok:
A Pa900 főbb jellemzői:
Billentyűzet
61 félig súlyozott billentyű
Velocity és After Touch érzékenység

Rendszer
Frissíthető operációs rendszer
RX (Real eXperience)
DNC (Defined Nuance Control)
Multitask felhasználás, és beolvasás játék közben

Hang generálás
KORG EDS (Enhanced Definition Synthesis) hang generálás:
128 hang, 128 oszcillátor
rezonáns filter
sávonként háromsávos EQ

Effektek
4 sztereó digitális Multi effekt egység
125 Master effekt tipus + 2 Global effekt

TC HeliconŸ Voice Processor Technology, 4 effekttel:
Háromszólamú Harmonizer, Reverb, Delay, Compressor, és EQ

Hangszínek / Drumkit-ek
Több, mint 1100 hangszín, például Stereo Piano és továbbfejlesztett GM/GS kompatibilitás. több, mint 70 Drum Kit
User terület: 512 hangszín, 128 Drum Kit
Defined Nuance Control (DNC) technológia
Digital Drawbar: 9 Footage
Teljes hangszín és Drumkit szerkesztés i lehetőség
User PCM RAM memória: 192 MB

Teljes hangminta szerkesztés
Kompatibilitás: Korg, Wav, AIFF és SoundFont™ beolvasás és exportálás, Wav és AIFF exportálás, Edit, Time Slice, Compression Tool lehetőség.

Stílusok
Több, mint 400 előregyártott stílus, melyek szabadon konfigurálhatók
1200 stílus hely, valamint Favorite (kedvenc) bankok
Nyolc stílus Track, 4 Single Touch Settings, 4 Pad és stílusonként egy Style Setting
Guitar Track 2 mód, párhuzamos és fix NTT
Style Record Step Record segítségével, Track és Event Edit funkció
Stílus vezérlések: 3 Intro, 4 Variation, 4 Fill, Break, 3 Ending, Synchro Start/Stop, Tap Tempo/Reset, Bass Inversion, Auto Fill, Manual Bass, Memory, Accompaniment Mute, Drum Mapping, Snare & Kick Designation, STS Mode

Chord Sequencer
Valósidejű Chord Sequencer felvevő

Performance / STS
320 Realtime Performance hely
STS: Realtime Tracks beállítások tárolása, legfeljebb 4 x 1200 stílus, maximum 4 x SongBook bejegyzés, “My Setting” funkció

Dal lejátszás
XDS Crossfade Dual szekvenszer lejátszó (Támogatott formátumok: MID, KAR, MP3 + szöveg, MP3+G)
2 független lejátszó, külön Select, Start/Stop, Home, Rewind és Fast Forward vezérlőkkel
X-Fader Balance szabályzó
Lyrics, Score, és Chord adatok megjelenítése a kijelzőn, vagy egy külső videó monitoron
Marker-ek
Jukebox funkció

Mp3 lejátszó / felvevő
Két Mp3 lejátszó és Mp3 felvevő
Real Time Transpose (+6/-5 félhang)
Tempó változtatás (±30%)
Vocal Remover
Stílus, SMF, Real Time Track, Pad, mikrofonhang és az effektek felvétele MP3 formátumban

Szekvenszer
Quick Record (Backing Sequence)
Multitrack és Step Record funkció - teljes funkciós szekvenszer
16 Track, Maximum 200,000 esemény
SMF Native formátum

SongBook
Teljeskörűen programozható zenei adatbázis, kezeli a stílusokat, az SMF-t, a Karaoke-t, az MP3-t, automatikus Style Play és Song Play mód kiválasztás
Felhasználó által meghatározott lista
Szűrés és sorrend beállítás

Kompatibilitás
"i-Series" modellek: stílus kompatibilis
Pa sorozat: Style, Performance, Program/Sound, Song, SongBook, Pad kompatibilis

Multi Pad
4 programozható Pad + Stop gomb - Pad Record funkció

Általános szabályzók
Master Volume; Fade In/Out; Keyboard-Acc/Song Balance Volume; Ensemble; Octave Transpose; Master Transpose; Style Change; Quarter Tone és Arabic Scale memórizálás a Performance/STS-ben; Real-time vezérlők: Joystick (hangmagasság + moduláció); Mic Volume; FX Volume; Mic On/Off; Mic Preset; Harmony On/Off; 3 Assignable Switches; Tempo +/-; Tempo Lock; Dial; Search Function; Shift; Chord Scan; Split; Metronome On/Off; Sound Select

Vezérlő bemenetek
Damper pedál (a külön megvásárolható DS-1H pedál használatakor Half-pedal támogatás)
Assignable pedál/kapcsoló
Mikrofon és vonalszintű bemenet:
Aszimmetrikus Left/Mono és Right
Gain szabályzóval ellátott mikrofon bemenet
Kimenetek
Audió kimenet:
Left/Mono, Right/Mono, aszimmetrikus
Fejhallgató kimenet:
1 (az előlapon)
Videó kimenet:
1 RCA tipusú

MIDI
In, Out; szabványos Midi csatlakozók
USB port
8 - felhasználó által definiált - MIDI beállítás

USB
USB-MIDI interfész
Type A: 1 (elől)
Type B: 1 (hátul)
2.0-ás, nagysebességű csatlakozók

Tárolóeszköz/Disk
Micro SD, a csatlakozó a hátlapon található

Kijelző
Color TouchView™ 7”-os TFT képernyő

Órajel
Belső rendszer óra

Tápellátás
20 W; 100-240v 50/60 Hz

Méretek (szélesség x mélység x magasság)
1030 x 378.3 x 138.8 mm (kottatartó nélkül);

Tömeg
10.76 kg

Tartozékok
Használati utasítás, AC tápkábel, kottatartó, DVD-ROM

Kiegészítők
EXP-2 - Expression/Volume pedál
XVP-10 - professzionális Expression/Volume pedál
DS-1H - Damper pedál
PS-1/PS-3 Switch pedál

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.