Üdvözöljük Weboldalunkon!

KORG PA3X LA

Availability: Készleten

Normál ár: 669 900,00 Ft

Special Price 649 900,00 Ft

Vagy

Gyors áttekintés

AKCIÓ!


A PA sorozat legújabb terméke a Korg PA3x LE High Performance Arranger.


Élő játékra és dalszerzésre kiválóan használható, kedvezőbb árú, könnyen átlátható és rugalmasan vezérelhető 76 billentyűs hangszer.

KORG PA3X LA

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Főbb jellemzők:

 - A továbbfejlesztett RX (Real eXperience) hangrendszer valósághűbb hangzást biztosít
 - A hatalmas belső ROM – 192 MB-nyi User PCM adat tárolása – különlegesen nagy Wave memória használatát teszi lehetővé, ez pedig a lehető legjobb hangminőséghez vezet
 - A három paraméterezhető kapcsoló és a négyirányba mozgatható Joystick lehetővé teszi a hangképző rendszer működésének teljeskörű vezérlését (DNC - Defined Nuance Control)
 - 76 félig-súlyozott, billentésérzékeny és utánnyomás-érzékeny (Aftertouch) billentyűs kialakítás
 - Vékony, alumínium ház és fából készült oldallapok
 - Mintavételezéssel és a felvett minták teljeskörű szerkesztésével saját hangmintákat készíthet
 - Nagy méretű, 7"-os TouchView™ TFT kijelző
 - Egyszerű elrendezés, könnyen használható grafikus felület, új tipusú Search funkció a zenei források gyorsabb megtalálása érdekében
 - Továbbfejlesztett Style és Performance választás, több, mint 410 gyári stílus, ezek mindegyikének 4 variációja és 4 "Fill In + Break"-kiegészítése, 15 User bank a kedvenc személyreszabott vagy a saját maga által létrehozott stílusok és beállítások tárolására
 - Továbbfejlesztett gitár Mode 2 a valósághűbb gitár szólaok létrehozásához
 - A Chord Sequencer funkcióval Style Play módban akkord-meneteket vehet fel
 - 4 Stereo Master effekt (125 effekt tipus) + 2 Global effekt (Limiter, EQ)
 - TC Helicon 3 szólamú, 4 effekttel kiegészített Vocal processzor
 - Double MP3/MIDI fájl lejátszó és felvevő, X-Fader és Vocal Remover
 - Megnövelt kompatibilitás a MIDI fájlok és az MP3 fájlok grafikus formátumának Lyrics összetevőivel (+G).
 - Megnövelt GM kompatibilitás
 - Teljeskörűen programozható SongBook adatbázis, a Style-k, SMF-k, Karaoke-k, MP3-k beállításainak azonnali visszahívása. Felhasználó által definiálható egyéni listák. Szűrési és rendezési lehetőségek.
 - Bővített többnyelvű karakterkészlet. A dalszövegek eredeti nyelven is olvashatóak (kivéve a keleti és arab nyelveket*).
 - A SoundFont™ formátumok inportálási lehetősége
 - Micro SD kártyás adattároló
 - Külön megvásárolható, könnyen csatlakoztatható PaAS hangszóró rendszer

 

A több, mint 20 éve készített KORG Arranger-ek verhetetlen hangminőségükkel és tudásukkal mindenütt lenyűgözik a világ profi zenészeit. A Pa3X Le technológiája ezt az örökséget új technológiákkal és a zenészektől származó ötletekkel ötvözi. Az eredmény verhetetlen hangminőség, kiváló funkciók, és felhasználóbarát kialakítás.

Érezd a billentyűzetet
A természetes billentésű 76 félig-súlyozott billentyűzet, a Velocity és Aftertouch funkciók, valamint a tervezés olyan, hogy a kezdőktől a profi billentyűsökig - mindenkinek megfeleljen.

Vékony, erős és könnyen használható
Az előlapot úgy tervezték meg, hogy a szabályzók és gombok ergonómiailag a lehető legjobban helyezkedjenek el. A grafikus felhasználói felületet most még könnyebb olvasni és a színes, nagy méretű Touch Screen is több ikont jelenít meg. Annak érdekében, hogy bármilyen felkészültségű zenész használhassa, két üzemmód, az Easy és az Expert mód közül lehet választani. Easy üzemmódban csak a legfontosabb kezelőszervek láthatók, a tiszta és egyszerű megjelenés kezdők számára vagy élő játéknál igen hasznos. Expert módban a teljes vezérlés elvégezhető, egyidőben több beállítási lehetőség is megjelenik. Ha nem emlékszik egy fájl, egy dal vagy egy stílus mentési helyére, használja a keresési funkciót, és a Pa3X Le megtalálja Ön helyett. Ha valaki az all-in-one megoldásokat szereti, a külön megvásárolható, nagy teljesítményű, 5 hangszórós PaAS hangszóró rendszer biztosítja a tiszta hangminőséget. A telepítési folyamat nagyon egyszerű: helyezze a hangszórókat a helyére, és már kész is. Nincs szükség további hálózati- vagy audio kábelre sem.

A legjobb hangminőség!
A KORG kifinomult hangképzésének köszönhetően, a Pa3X Le több, mint 1100 hangszine között egy új sztereó Grand Piano (a húrok rezgésével és valósághű csillapításával) és az elismert KORG SV-1 szinpadi zongorából kölcsönzött elektromos zongora is helyet kapott. A Digital Drawbar orgona emuláció minden mellékzajt (fújás, billentyű lenyomás és felengedés zaja, stb.) hűen közvetít. Az RX (Real eXperience) technológia és a DNC (Defined Nuance Control) rendszer az előadó számára lehetővé teszi, hogy pontosan és kifejezően szólaltassa meg hangok apró árnyalatait is. A Joystick és a programozható kapcsolók segítségével például a szenvedélyesen játszhat szaxofonon, utánozhatja a trombita, a klarinét, és a harmonika mély morgását és fújásait, a vonósok Pizzicato-s és Legato-s játékának hangját. A több mint 90 valósághű dobszett (például Ambient Drums) bármilyen ritmus megszólaltatására alkalmas, a Drum Family Easy Editing funkció pedig lehetősvé teszi a hangerő, a hangmagasság, az EQ, stb. beállítását. A 192 MB felhasználói memória lehetőséget biztosít arra, hogy a hangszert gyorsan és egyszerűen új hangokkal egészíthesse ki. A Pa3X Le képes a Korg, WAV, AIFF, és SoundFont™ formátumok beolvasására és WAV vagy AIFF formátumú fájlok exportálására. A mintavételi és szerkesztési funkciók segítségével saját hangmintákat készíthet.

Használja a stílusokat!
A Pa3X Le több, mint 410 stílust tartalmaz. Ezek mindegyike egy-egy tökéletesen megvalósított zenei környezet, amelynek egy bizonyos zenei stílus megszólaltatása a célja. Minden egyes stílus egy-egy, összesen 4 féle Fill In + Break pattern-nel variálható. A nemzetközi szakemberekből álló hangszín-tervező csoport számtalan új stílust alkotott, mindenki által ismert és elismert stílusaink közül néhányat pedig új hangokkal és új effektekkel egészített ki. A Pa3X Le 1200 memóriahely is található, melyre saját készítésű stílusokat és beállításokat menthet el. A Guitar Mode 2 lehetővé teszi, hogy a gitár Track-ek valósághűek, autentikusak legyenek. A Chord Sequencer segítségével játék közben folyamatosan felveheti a megszólaltatott akkordokat és ez lehetővé teszi, hogy akár gyakorlás, akár élő előadás közben a saját akkordmenetére játsszon.

Stúdióminőségű effektek
A Korg híres a stúdióminőségű effektjeiről, a Pa3X LE pedig a legjobb Korg effekteket tartalmazza. Egyidőben akár 4 sztereó digitális multieffekt processzor is használható. A hangszerben 125 effekt tipus található, többek között hagyományos Reverb, Delay, Vintage pedál szimuláció, és professzionális Mastering eszközök, stb. A Track-k hangszínét mély (Low) közép (Mid) és magas (High) EQ-val állíthatja be, és a beállítást Song Play módban egy külön EQ Track-re el is mentheti. Ezáltal a MIDI fájlok lejátszásakor saját, egyedi hangzást alakíthat ki. Nem tetszik a Bass Track hangszíne? Végezze el, majd mentse az EQ beállítást, és a basszus minden ezután lejátszott dalnál ugyan olyan hangszínnel szólal meg. A Pa3X Le végső hangzását a Limiter és a 4 sávos parametrikus EQ beállításai határozzák meg. Ez az EQ mindenre képes, egyéni elképzeléseinek vagy a koncert helyszín akusztikájának megfelelően könnyen korrigálhatja a megszólalást.

TC Helicon Voice Processor
A Korg hosszútávú együttműködése Pa3X Le esetében is folytatódik a "Vocal Harmonies"-ban világelső céggel - a TC Helicon-nal. Az új lehetőségekkel és algoritmusokkal rendelkező TC Helicon Voice Processor-nak köszönhetően a vokálok a lehető legjobb hangminőségben szólalnak meg. A billentyűzet vagy MIDI események segítségével akár 3 élethű hangot is megszólaltathat. További 4 effekt-blokk - az effektek között Reverb, Delay, EQ és Dynamics - is használatra vár. A profi vokális előadás érdekében a előlapra - könnyen elérhető helyre - 2 gomb és 3 nyomógomb került, amelyek segítségével a legfontosabb vokál-funkciókat vezérelheti.

Lejátszó és szekvenszer
A fő zenei formátumokon kívül a Korg XDS Crossfade Dual Sequencer a MIDI File-ok “+G” formátumát is támogatja. Ez az új tulajdonság lehetővé teszi az MP3 fájlok lejátszását és a fájlokban található szöveg és grafika megjelenítését a beépített kijelzőn vagy a külső monitoron. A Marker funkció révén egy dalban tetszés szerinti helyre ugorhat. Egyidejűleg két különböző MP3 vagy MIDI File is lejátszható, a MIDI és MP3 File hangneme transzponálható, lejátszási sebességük gyorsítható és lassítható. A Vocal Remover technológia lehetővé teszi, hogy a közép csatorna vágásával az MP3 File-kból hihetetlen pontossággal vokálokat távolítson el. A 16 sávos szekvenszerrel nem csak szekvenciákat készíthet, hanem a Backing Sequence funkció segítségével gyorsan és egyszerűen egy komplett dalt is létrehozhat. A Pa3X Le a lejátszott teljes műsor felvételére is alkalmas: megszólaltathat egy MIDI File-t, játszhat a billentyűzeten, énekelhet és mindezt MP3 formátumban felveheti, majd egy külső USB-s eszközön, vagy a belső merevlemezen tárolhatja.

A Score Viewer képes a zenei írásjelek, a hangjegyek és az akkordok, valamint a dalszöveg és akkord rövidítések megjelenítésére. Az akkordok nevei angol és olasz metódus szerint is láthatók. A tanulást segíti, hogy minden hangjegy mellett a hang neve is megjelenik.

SongBook
Élő játék során különösen hasznos a SongBook, amely egy teljesen programozható és könnyen kereshető zenei adatbázis. Minden bejegyzés tartalmazza az adott zeneszám lejátszásához szükséges összes beállítást. A bejegyzés behívja a stílust, a MIDI File-t vagy az MP3-at, a dal címét, műfaját, előadóját, tempóját, hangerejét, hangszíneit, az némított Track-ket, az FX beállításokat, az Easy Edit-t, a 4 STS*-t, a TC HeliconŸ prezeteket, a Master Transpose beállításokat, valamint a dal tökéletes lejátszásához szükséges összes más Performance paramétert. A SongBook Editor segítségével Windows alapú számítógépen könnyedén megtekintheti, létrehozhatja és szerkeszheti a KORG Pa sorozat SongBook bejegyzéseit és egyéni listáit.

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.