Üdvözöljük Weboldalunkon!

Korg padKONTROL

Availability: Készleten

51 900,00 Ft
Vagy

Gyors áttekintés

MIDI dobpad vezérlő

Korg padKONTROL

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

A padKONTROL felhasználóbarát funkcióival az eddigi legkifejezõbb játékot teszi lehetõvé a hasonló kontrollerekhez képest. A dobhangzások és hangminták elérése mellett a padKONTROLT használhatod szintik vagy effektek vezérlésére, loopok és videoklippek indítására vagy akár a lejátszás vezérlésére is. Az X-Y érintõfelület, 16 dobpad, lábkapcsoló bemenet és két szabadon állítható poti biztosítja számodra a vezérlés szabadságát zenélés közben.

padKONTROL MIDI dobpad vezérlő

A padKONTROL a dobhangok vezérlésén kívül lehetővé teszi szoftveres szintetizátorok, effektek, trigger loop és videoklip vezérlését, valamint DAW szoftverek esetén transzport kontrol vezérléshez is alkalmazható. A 16 világító trigger pad mellett egy X-Y touchpad-del, programozható potméterekkel és lábpedál bemenettel is rendelkezik.


A padKONTROL a feljátszott dobütemeknek természetes hangzást biztosít. A 16 pad mindegyikéhez külön állíthatjuk be a hangmagasságot és a MIDI csatornát. Mindegyik padhez 8 különböző dinamika görbe választható, vagy a leütés fix hangerejű is lehet. Ezek variációi a dobritmusok valósághű feljátszását segítik elő.

Az X-Y pad segítségével a flam és a roll timing dinamikáját egyidejűleg állíthatjuk. Balról jobbra mozgatva a roll sebességét vagy a flam-ek közti távolságot növelhetjük, felfelé mozgatva pedig vagy a roll vagy a második dobleütés hangereje növelhető. Jól alkalmazható hi-hat cinek esetén.

Kontrolálj!

A dobpad rész még csak a kezdet. A padekhez MIDI üzenetek rendelhetők, melyeket kapcsolókként vagy gombokként használhatunk szoftver szintetizátorok és DAW programok vezérlésére.

A KORG KAOSS pad technológiáját felhasználva ujjunk mozgatásával az X-Y padon egyidejűleg két független kontrollert vezérelhetünk (pl. effektvezérlés és szoftver szintetizátor paramétereinek vezérlése).

A készüléken még két szabadon programozható forgó potméter is található a MIDI üzenetek küldése céljából. Ezen kívül egy lábkapcsoló bemenet is megkönnyíti a kontroller használatát.

Nézdd!

A pad vagy MIDI vezérlő aktuális állását kijelző mutatja. Leütéskor a pad felvillan, majd elengedéskor kialszik. A könnyű átláthatóság érdekében három különböző megvilágítási mód áll rendelkezésre.

Irányíts!

A kontrollerek saját ízlésünk szerinti beállítását 16 user helyre menthetjük, valamint 30 előre beállított felület áll rendelkezésünkre az ismert számítógépes zenei szoftverek vezérléséhez.

A kontrollerhez egy ingyenes Sound Editor/Librarian szoftvert kapunk, ezáltal grafikus felületen dolgozhatunk.

Bónusz szoftver készlet

A padKONTROL egy Toontracks nevű drum kit plug-in-t is tartalmaz, mely 260 MB dobmintát tartalmaz. A kontrollerhez egy Creative Kontrol Pack 2 nevű, különböző zenei szoftvereket tartalmazó szoftvercsomag is jár.

Kontrollerek: 16 velocity érzékeny Trigger pad, X-Y pad, 2 programozható tekerő, programozható pedál csatlakozó
16 User memória, 30 gyári
MIDI: In/Out , USB (B-típusú)
Tömeg: 1kg

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.