Üdvözöljük Weboldalunkon!

M-Audio - AXIOM 25 MKII

Availability: Készleten

52 500,00 Ft
Vagy

Gyors áttekintés

MIDI billentyűzet
USB/MIDI vezérlő, 25 billentyű, 8 forgatógomb, 8 pad

M-Audio - AXIOM 25 MKII

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

A kompakt méretű Axiom 25 kontroller a producerek és zenészek számára egyaránt jó lehetőséget biztosít, hogy a legjobban kihasználhassa szoftverét vagy hangszerét. Több mint egyszerű adatbeviteli eszköz, az Axiom 25 egy zongoraszerű, súlyozott billentyűzet, ami kellemes játékérzetet nyújt, emellet kis méreténél fogva elfér egy hátizsákban is. Nagy méretű, dinamikus trigger pad-jeivel könnyen rögzíthetünk beütéseket vagy indíthatunk mintákat / loopokat. Az enkóder forgatógombok és nyomógombok pedig teljes, valósidejű programvezérlést tesznek lehetővé. A DirectLink üzemmód pedig könnyű, automatikus elérést kínál az általánosan használt DAW-ok funkciójihoz, transzport, mixer, pan, virtuális hangszerek paraméterei, stb. Mindezt bonyolult beállítási vagy programozói feladatok nélkül. Az Axiom 25 döntött, fényes előlapja jó láthatóságot biztosít minden környezetben.

DirectLink: folyamatos session vezérlés

Minden idők legtöbb példányban eladott kontrollerei az Axiom sorozat DirectLink módban automatikus MIDI map lehetőséget ajánl fel különböző DAW szoftverek vezérlésére: Pro Tools, Logic, Cubase, Live, Reason. A teljes studio setup kontrollálható közvetlenül a billentyűzetről. A tolópotméterek és enkóder forgatógombok alkalmazhatók a keverő beállítására. Könnyen navigálhat a session idővonalán a Transport gombok segítségével. Egy MIDI kontrollert még soha könnyebben nem társíthattunk programunkkal.
Komoly produkciós teljesítmény
Ihletett pillanatokban szüksége van egy vezérlő billentyűzetre, hogy ötleteit rögzíthesse. Ezért az Axiom 25-öt jól reagáló súlyozott billentyűzettel és nyolc Trigger Finger pad-del látták el. Az Axiom 25 vezérlő eszközeit automatikusan hozzárendelheti a DAW funkciójihoz a DirectLink segítségével, de kicsit mélyebb felkészüléssel tetszőlegesen használhatja ezeket bármely művelet vezérléséhez is. Minden kontroller képes tetszőleges MIDI üzenet küldésére, bármely választott csatornán. A lehetőségek olyan végtelenek, mint a képzelete.

Axiom hangszer üzemmód

Más MIDI keyboardoknál a vezérlő eszközök hozzárendelése a megfelelő virtuális hangszer paraméterekhez nem volt könnyű feladat. Most, az Axiom 25 kontrollerben található Instrument mode-nak köszönhezően egyetlen gombnyomással hozzárendelhetjük ezeket a megfelelő, kompatibilis DAW szoftverünkben futó virtuális hangszerhez. Közvetlenül beállíthatjuk a szintézis paramétereket ? mint filter cutoff, LFO rate, burkológörbe értékek ? anélkül, hogy bármit is manuálisan kellett volna programoznunk. Szinte olyan érzés, mintha az Axiom 25-öt egy hardver szintetizátorrá változtattunk volna.

Intuitív tervezés

Akár színpadon, akár a studioban egy kontroller billentyűzet a kreativitást kell ösztönözze, a megfelelő információkkal és vezérlési lehetőségekkel a kezünk ügyében. Emiatt terveztük az Axiom 25 jól látható előlapját egy döntött, fényes felülettel, ergonómiailag tökéletesített stílusban. 
Finoman működő enkóderek teszik lehetővé a pontos, folyamatos paraméterváltást, szinte ujjainkon érezve a keverő működését. A háttérvilágítású LED képernyőn jól láthatóak a DAW-ról érkező információk ? paraméterek, beállítások, track vagy hangszer nevek. E tulajdonságok mind a MIDI szoftver és hardver eszközök intuitív vezérlését szolgálják.

Hordozható eszköz

Az Axiom sorozat tagjai különösen helytakarékosak és könnyűek. Minden modell közvetlenül az USB portról kapja a tápfeszültséget. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő méretű típust ( 25, 49, 61 billentyű ) és bárhová magával viheti zenéjét.

- 25 félig súlyozott zongorabillentyűk aftertouch funkcióval
- 8 puha tapintású dimamikus dobpaddal
- 8 forgó potméter 1 toló potméter és 9 vezérlő gomb, Direct Link mód - segítségével a DAW mappingolás gyerekjáték.
- a döntött háttér világítású LCD kijelző bármilyen betekintési szögben jól olvasható
- Ignite zeneszerkesztő szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozhatja zenei ötleteit. 

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.