Üdvözöljük Weboldalunkon!

RCF ART 315-A MK4

Availability: Készleten

Normál ár: 192 900,00 Ft

Special Price 174 900,00 Ft

Vagy

Gyors áttekintés

Aktív hangfal


15" + 1"


400W rms, 800W peak

RCF ART 315-A MK4

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Az ART 315-A tökéletes hangfalrendszer az élő előadás kivitelezésére, olyan különlegesen nyomatékos mélyhangzással és kiváló magas frekvenciaátvitellel, amilyet csak el lehet képzelni. Az ART 315-A multifunkcionális házának köszönhetően monitor hangfalként is használhatjuk.

Az ART 315-A aktív 2 utas hangfal, integrált processzor vezérléssel, 350 Wattos erősítővel és alacsony torzítású, magas teljesítményű RCF hangszóróval. Összegezve ez egy magas teljesítményű rendszer, amely az osztályában egyedi hangminőséggel, és a legkisebb mellékzajjal rendelkezik.
A kompressziós driver 1,5?-os titán membránnal rendelkezik optimalizált geometriával és radiális phase plug-gal. Az innovatív design-nak és egy neodymium mágnes magas teljesítményének köszönhető ez a természetes és tiszta közép hangzás. A rendszer üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen a dimenzionált Bi-Amp végfok szétválasztott aktív csatornákkal, amely a mély és a közép hangok felelőse.

A mély végfok egy hatékony 2 lépéses H osztályú eszköz, míg a magas hang végfok egy lágy és természetes hangú AB osztályú készülék.
A bemeneti szekción egy XLR/Jack kombinált aljzat található. A bemeneti érzékenység kapcsolóval változtatható mikrofon és vonali jelszint között. A bemeneti jel párhuzamos továbbítására egy XLR-kimenet a rendelkezésünkre áll, amely a bemenet érzékenység szabályzójától függetlenül működik. Az integrál processzor egység tartalmazza a frekvencia szabályzót, rendszer equalizációt, fázis javítót, valamint egy egyoldalú limiter kapcsolót és biztonsági kapcsolót a végfok számára. A mindenkori rendszer állapotot egy 4 színű LED mutatja.

A háza stabil, könnyű polypropylénből készült. A hangszórókat masszív rács védi az ütéstől. A multifunkcionális ház 2 monitor használatára alkalmas állítási lehetőséget, egy integrált 35mm-es átmérőjű statív hüvelyt, 4 db integrált M10-es függesztési pontot, valamint 2 oldalsó és egy a tetején lévő fogantyút tartalmaz. 

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.